KURS ENGLESKOG JEZIKA: PRIPREMA ZA POLAGANJE IELTS ISPITA

datum27.11.2018

Početak JANUAR 2019. godine

IELTS (International English Language Testing System) osmišljen je tako da omogući procenu jezičkih sposobnosti kandidata koji žele da studiraju ili rade u inostranstvu. IELTS testira sve četiri jezičke veštine: čitanje (Reading), pisanje (Writing), slušanje i razumevanje (Listening) kao i govor (Speaking). Postoje IELTS – Academic i General. Mnogi univerziteti i poslodavci širom sveta priznaju IELTS kao dokaz o nivou poznavanja engleskog jezika.

IELTS sertifikat v aži dve godine od trenutka njegovog izdavanja.

IELTS takodje služi kao dokaz vladanja engleskim jezikom prilikom apliciranja za inostrane stipendije, brojne studijske programe, postdiplomske studije i dr. Pre prijave za pripremni kurs potrebno je da se informišete koju prosečnu ocenu treba da postignete i da li vam je potreban IELTS Academic ili General.

Kurs engleskog jezika – Priprema za polaganje IELTS ispita – imaćete sa iskusnim i visoko kvalifikovanim predavačima u pripremi kandidata za polaganje IELTS ispita. Ova činjenica vam pruža priliku da rešite svoje jezičke nedoumice, poboljšate svoje jezičko samopouzdanje u komunikaciji sa onima kojima je engleski maternji jezik, tako što ćete već u učionici imati priliku da čujete izvorni engleski kao i naučite šta i kako reći ili napisati i ostaviti pozitivan utisak na sagovornike sa engleskog govornog područja.

Kurs engleskog jezika - Priprema za polaganje IELTS ispita

Početak nastave – druga polovina januara 2019.

Potreban nivo predznanja B1, B2, C1

Fond časova – 16 časova po 60 minuta
T rajanje kursa – 2 meseca

Cena kursa: 15.600 dinara

Tempo rada – 2 x nedeljno po 60 minuta
Rad u malim grupama – maksimalno 8 polaznika

Za prijave i dodatne informacije molimo vas kontaktirajte našeg savetnika za upis.

Ponuda važi do popune raspoloživih kapaciteta.

   

Kategorije kurseva

OwenOwen na Facebook-u

Copyright © 2007-2019 Owen Owen d.o.o. Sva prava zadržana.