Kursevi engleskog jezika
JANUAR 2019.

datum29.11.2018

Kursevi engleskog jezika u školi engleskog jezika Owen Owen pravi su izbor za sve one koji žele da zakorače u 2019. godinu i ulože u svoje poznavanje stranih jezika i jezičko usavršavanje.

Zašto odabrati Owen Owen kurs engleskog jezika?

Kurs engleskog jezika imaćete sa iskusnim i visoko kvalifikovanim predavačima. Ova činjenica vam pruža priliku da rešite svoje jezičke nedoumice, poboljšate svoje jezičko samopouzdanje, tako što ćete već u učionici imati priliku da naučite šta i kako reći i ostaviti pozitivan utisak na sagovornike sa engleskog govornog područja. Kursevi engleskog jezika takodje će vam omogućiti da razvijete veštine kako usmenog izražavanja na engleskom jeziku, tako i razvijanja preostale 3 jezičke veštine: pismenog izražavanja, slušanja i razumevanja pročitanog teksta.

Bez obzira na to da li ste apsolutni početnik ili već posedujete izvesna znanja koja želite da usavršite, kursevi engleskog jezika iz ponude Owen Owen odgovoriće na vaše zahteve.

U toku je upis na ZIMSKE KURSEVE engleskog jezika za grupe koje počinju sa radom u drugoj polovini januara 2019.

Trajanje kurseva zavisi od vrste, a uobičajeni tempo rada je 2 puta nedeljno po 60 minuta, termini su poslepodnevni i večernji.

Kursevi engleskog jezika koje organizuje Owen Owen su idealna prilika da savladate kompletan jedan podnivo učenja engleskog jezika za tri meseca.

Opšte informacije o kursevima engleskog jezika koje organizuje Owen Owen:

  • Trajanje opštih kurseva: tri meseca
  • Početak kurseva: januar 2019
  • Tempo rada - 2 puta nedeljno po 60 minuta
  • Termini održavanja nastave - poslepodnevni i večernji
  • rad u malim grupama polaznika ( maksimum 8 polaznika u grupi)

Pozovite nas i rezervišite vaše mesto. Ponuda važi do popune raspoloživih kapaciteta.

   

Kategorije kurseva

OwenOwen na Facebook-u

Copyright © 2007-2019 Owen Owen d.o.o. Sva prava zadržana.