Kursevi engleskog oktobar

datum26.09.2018

Jesenji kursevi engleskog jezika

Početak kurseva OKTOBAR 2018.

Kurs engleskog jezika u školi engleskog jezika Owen Owen pravi je izbor za sve one koji žele da ulože u sebe, svoje poznavanje stranih jezika i jezičko usavršavanje.

Zašto odabrati Owen Owen kurs engleskog jezika?

Kurs engleskog jezika koji organizuje Owen Owen fokusiran je na razvijanje veština kako usmenog izražavanja na engleskom jeziku, tako i razvijanja preostale 3 jezičke veštine: pismenog izražavanja, slušanja i razumevanja pročitanog teksta.

Visokokvalitetnu nastavu na kursevima engleskog jezika izvode kvalifikovani predavači sa bogatim višegodišnjim iskustvom, služeći se metodama najeminentnijih britanskih izdavača sa Oksford i Kembridž Univerziteta.

Časovi engleskog jezika održavaju se u malim grupama polaznika.

Bez obzira na to da li ste apsolutni početnik ili već posedujete izvesna znanja koja želite da usavršite, škola engleskog jezika Owen Owen u svojoj ponudi ima kurseve engleskog jezika koje će prilagoditi Vašim potrebama.

U toku je upis na JESENJE KURSEVE engleskog jezika za grupe koje počinju sa radom početkom oktobra 2018.

Start nastave je početkom oktobra, kursevi engleskog traju tri meseca, tempo rada je 2 puta nedeljno po 60 minuta ili jednom nedeljno po 120 minuta, termini su poslepodnevni i večernji.

Kursevi engleskog jezika koje organizuje Owen Owen su idealna prilika da savladate kompletan jedan podnivo učenja engleskog jezika za tri meseca.

Opšte informacije o kursevima engleskog jezika koje organizuje Owen Owen:

  • Trajanje kurseva: tri meseca
  • Početak kurseva: oktobar 2018
  • Tempo rada - 2 puta nedeljno po 60 minuta
  • Termini odr žavanja nastave - poslepodnevni i večernji
  • rad u malim grupama polaznika ( maksimum 8 polaznika u grupi)

   

Kategorije kurseva

OwenOwen na Facebook-u

Copyright © 2007-2019 Owen Owen d.o.o. Sva prava zadržana.