Kursevi engleskog oktobar

datum26.09.2018

Jesenji kursevi engleskog jezika

Početak kurseva OKTOBAR 2018.

Kurs engleskog jezika u školi engleskog jezika Owen Owen pravi je izbor za sve one koji žele da ulože u sebe, svoje poznavanje stranih jezika i jezičko usavršavanje.

Zašto odabrati Owen Owen kurs engleskog jezika?

Kurs engleskog jezika koji organizuje Owen Owen fokusiran je na razvijanje veština kako usmenog izražavanja na engleskom jeziku, tako i razvijanja preostale 3 jezičke veštine: pismenog izražavanja, slušanja i razumevanja pročitanog teksta.

Visokokvalitetnu nastavu na kursevima engleskog jezika izvode kvalifikovani predavači sa bogatim višegodišnjim iskustvom, služeći se metodama najeminentnijih britanskih izdavača sa Oksford i Kembridž Univerziteta.

Časovi engleskog jezika održavaju se u malim grupama polaznika i od samog početka kursa učićete engleski od profesora kome je to maternji jezik.

Bez obzira na to da li ste apsolutni početnik ili već posedujete izvesna znanja koja želite da usavršite, škola engleskog jezika Owen Owen u svojoj ponudi ima kurseve engleskog jezika koje će prilagoditi Vašim potrebama.

U toku je upis na JESENJE KURSEVE engleskog jezika za grupe koje počinju sa radom početkom oktobra 2018.

Start nastave je početkom oktobra, kursevi engleskog traju tri meseca, tempo rada je 2 puta nedeljno po 60 minuta ili jednom nedeljno po 120 minuta, termini su poslepodnevni i večernji.

Kursevi engleskog jezika koje organizuje Owen Owen su idealna prilika da savladate kompletan jedan podnivo učenja engleskog jezika za tri meseca.

Opšte informacije o kursevima engleskog jezika koje organizuje Owen Owen:

  • Trajanje kurseva: tri meseca
  • Početak kurseva: oktobar 2018
  • Tempo rada - 2 puta nedeljno po 60 minuta
  • Termini odr žavanja nastave - poslepodnevni i večernji
  • rad u malim grupama polaznika ( maksimum 8 polaznika u grupi)

   

Kategorije kurseva

OwenOwen na Facebook-u

Copyright © 2007-2019 Owen Owen d.o.o. Sva prava zadržana.