LETNJI KURSEVI 2017

datum03.06.2017

Owen Owen i ovog leta organizuje intenzivne kurseve engleskog jezika. Prednost letnjih intenzivnih kurseva je mogućnost da u kratkom vremenskom roku obnovite, proširite ili usavršite svoje znanje engleskog jezika. Ako planirate da leto ili deo leta provedete u Beogradu zašto da ne iskoristite priliku da poboljšate i razvijete vaše konverzacijske jezičke veštine i povećate fond reči kroz naše konverzacijske intenzivne kurseve ili se pripremite za IELTS ako planirate da na ispit izadjete u julu, avgustu ili septembru. U ponudi takodje imamo opšte intenzivne jednosmesečne kurseve engleskog jezika, a za naše tinejdžere smo pripremili Letnji English Club.

OPŠTE NAPOMENE: Časovi se neće održavati u avgustu.

Kursevi će se aktivirati po upisu tri polaznika. Maksimalan broj polaznika za odrasle je pet, a za decu osam. Svi časovi će se održavati u prostorijama u Kosovskoj 17/II u centru Beograda.

OPIS KURSEVA

1. TEENAGE SUMMER ENGLISH CLUB

1. TEENAGE SUMMER ENGLISH CLUB - ENGLESKI KROZ MUZIKU, FILMOVE I INTERESANTNE TEME – Kurs je namenjen učenicima srednjih škola i studentima početnih godina studija. U stimulativnom, ali nekompetitivnom ambijentu, učenici mogu da utvrde pređeno gradivo u toku godine. Putem posebno pripremljenih aktivnosti pruža im se mogućnost da primene u praksi jezik uz pomoć profesora koji koriguje i vodi učenike, ohrabrujući ih da budu znatiželjni i autonomni u učenju i korišćenju engleskog jezika. Interaktivan i komunikativan pristup poslužiće za razvoj govornog engleskog. Aktivnosti su osmišljene tako da ohrabre konverzaciju i ojačaju samopouzdanje. Različite tematske oblasti koriste se za povećanje fonda reči, sposobnost slušanja i razumevanja i ovladavanje strategijama komunikacije. Kurs pruža mladim učenicima kreativni prostor za kojim imaju potrebu da bi razvili svoje jezičke sposobnosti na engleskom jeziku. Učenici će se preko tema kao što su: muzika i film, sport, igre, putovanja, šoping, hrana, upoznavati sa različitim aspektima kulture engleskog govornog područja i na takav način će se ohrabrivati njihova kreativnost u svakodnevnim odabranim aktivnostima.

Kurs:
Teenage Summer English Club
Intenzitet:
Dva puta nedeljno po 120 minuta
Trajanje:
Dve nedelje
Dani:
Ponedeljak/Sreda; Utorak/ Četvrtak
Termin:
11.00 - 13.00 ili 13.30 – 15.30
Cena:
RSD 6800
Kalendar početka i završetka kurseva: 26.6.- 7.7.2017.2. LETNJI KURSEVI KONVERZACIJE SA IZVORNIM GOVORNIKOM - CONVERSATION SUMMER SCHOOL

Poboljšajte konverzaciju na engleskom jeziku na našem intenzivnom konverzacijskom kursu koji vodi visokokvalifikovani iskusni predavač kome je maternji jezik engleski.

Upišite se na naše dvonedeljne programe i imaćete šansu da komunicirate na engleskom, poboljšate vaše praktične jezičke veštine i postanete sigurniji govornik. Letnji zabavni konverzacijski kurs sa novim početkom svakog drugog ponedeljka u junu i julu ovog leta. Na kursu možete da razvijete komunikativne sposobnosti na engleskom, leksičku kompetenciju, usavršite razumevanje i savladate "funkcionalan" jezik kako bi bolje kontrolisali različite situacije u kojima je potrebna spontana komunikacija. Teme koje se obrađuju zavise od nivoa i uzrasta polaznika kao i njihovih interesovanja. Na početku kursa predavači se upoznaju sa polaznicima kako bi se predložili stimulativni i efikasni sadržaji. Časovi su dinamični i interesantni i studenti se ohrabruju da učestvuju na kolaborativan način u aktivnostima u paru, grupi ili pojedinačno npr. simulacije, diskusije u grupi, rešavanje problema i dr. preko tema kao što su: putovanja, šoping, zabava, muzika, filmovi, knjige, internet, hrana.

Kurs:
Intenzivni konverzacijski – CONVERSATION SUMMER SCHOOL
Intenzitet:
Tri puta nedeljno po 60 minuta
Trajanje:
Dve nedelje
Dani:
Utorak/Četvrtak/Petak
Termin:
19.30-20.30
Kalendar početka i završetka kurseva:
26.6. / 3.7. /10.7./ 17.7.2017.
Cena: RSD 68003. IELTS EXPRESS - INTENSIVE EXAM PREPARATION

Kurs vodi visoko kvalifikovan predavač, kome je engleski jezik maternji, sa dugogodisnjim iskustvom u pripremanju kandidata za polaganje IELTS ispita. Sa preko dvadeset godina iskustva u Beogradu u pripremanju i slanju IELTS kandidata na ovaj medjunarodni ispit, mi uvek pokušavamo da vas pripremimo tako za ispit da dobijete ocenu koja vam je potrebna. Ova vrlo efikasna i intenzivna letnja priprema pomoćiće vam da se pripremite za ovaj ispit za samo dve nedelje.

Pogledajte šta naši IELTS kandidati kažu o nama

http://www.owenowen.rs/skola-engleskog-jezika/kursevi-engleskog-jezika/priprema-za-medjunarodne-ispite/ielts/2605/sta-kazu-nasi-polaznici-o-pripremi-za-ielts

Kurs: Intenzivni, Priprema za IELTS ispite koji se održavaju - 8. jula; 19.avgusta; 9.septembra i 30.septembra 2017. u Beogradu.
Intenzitet: dva puta nedeljno po dva sata; četiri nedelje
Trajanje: četiri nedelje, 16 sati, dva puta nedeljno po dva sata
Dani: Ponedeljak i Sreda
Termin: 18.30 do 20.30
Kalendar početka i završetka kurseva: 19.6. -20.7.2017.
Cena: RSD 15.200 /2 x 7.600/4. EXPRESS OPŠTI LETNJI KURS ENGLESKOG JEZIKA - EXPRESS GENERAL SUMMER COURSES

Ovo je odlična prilika da dovedete vaš engleski na viši nivo u kratkom vremenskom roku. Na kursu se radi na usavršavanju čitanja, pisanja, slušanja i govora, kao i na povećanju fonda reči. Ako ste već više puta obećavali sebi da ćete se upisati na kurs engleskog jezika, a niste do sada - ovaj kurs je prava stvar za vas.

Kurs: Opšti Intenzivni, četvoronedeljni, 24 časa po 60 minuta
Intenzitet: 3x120 minuta
Trajanje: Četiri nedelje
Nivoi: Svi
Dani: Ponedeljak/Sreda/Petak
Termin: 16.30 – 18.30
Kalendar početka i završetka kurseva: 26.6. do 21.7.2017.
Cena: RSD 14.400 (2 x 7200)Ne propustite ovu priliku da svoje znanje engleskog jezika dodatno razvijete i unapredite!

   

Copyright © 2007-2016 Owen Owen d.o.o. Sva prava zadržana.