Ne propustite ovaj kurs ako ste međunarodno orijentisani pravnik
Ljubica T. Advokat

Engleski za pravnike

 

Nudimo vam i individualne časove, konsultacije kao i jezičku obuku za advokatske kancelarije, pravne službe i organizacije.

 

Veselinka Owen

Veska je profesor engleskog jezika i književnosti i italijanskog jezika i diplomirala je na Filološkom fakultetu u Beogradu oba jezika pod A (dvodpredmetno), a posle toga je studirala i diplomirala englesko pravo sa odlikama (Honours) na University of London i stekla zvanje – Bachelor of Laws -(Hons) London.

Veska ima iskustva kao predavač na mnogobrojnim, kako opštim tako i specijalizovanim kursevima engleskog jezika, na pripremi polaznika za polaganje Kembridž ispita kako iz opšteg engleskog jezika tako i pravnog engleskog , na obuci profesora, upravljanju obrazovnim procesom i razvijanjem materijala za korišćenje u nastavi.

Retko je pronaći predavače njenog kalibra i ponosni smo da je ona član našeg tima jer su u njoj spojene dve ogromne oblasti kao što su engleski jezik i englesko pravo. Zbog svega toga možete biti uvereni da ćete biti u sigurnim rukama ako se odlučite za časove koje organizuje Owen Owen.

Pravne oblasti za koje vam Veska takodje može pružiti jezičku podršku su:

Law of Contract, Criminal Law, Common Law Reasoning and Institutions, Land Law, Company Law, EU Law, Law of Tort, Law of Trusts, Public Law, International Public Law, International Protection of Human Rights.

 

Da biste nas kontaktirali u vezi kursa popunite upitnik

Copyright © 2007-2021 Owen Owen d.o.o. Sva prava zadržana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte ovde.

Razumem