Ne propustite ovaj kurs ako ste međunarodno orijentisani pravnik
Ljubica T. Advokat

Engleski za pravnike

 

Nudimo vam i individualne časove, konsultacije kao i jezičku obuku za pravnike, advokate, advokatske kancelarije, pravne službe, organizacije, studente.

 

Veselinka Owen

Veska je profesor engleskog jezika i književnosti i italijanskog jezika i diplomirala je na Filološkom fakultetu u Beogradu oba jezika pod A (dvodpredmetno), a posle toga je studirala i diplomirala englesko pravo sa odlikama (Honours) na University of London i stekla zvanje – Bachelor of Laws - (Hons) London. U Londonu je potom na postdiplomskim studijama prava završila specijalizaciju iz Computer and Communications Law (PgCert) i International Business Law (PgDip) kao i LLM studije sa specijalizacijom Computer and Communications Law (Queen Mary University of London i UCL).

Usavršava se i pohađa kurseve iz različitih pravnih oblasti, poput letnje škole u Parizu (2021) - l"Université d"été du droit continental, Formation au droit continental /Civil law initiative/ u organizaciji Université Paris II Panthèon - Assas i la Fondation pour le Droit Continental; Artificial Intelligence and Law (2021); Internship Experience Uk programe iz oblasti kao što su Commercial Law, Technology, Business Operations & Marketing, Public Sector, Policy and Charity.

Veska ima iskustva kao predavač na mnogobrojnim, kako opštim tako i specijalizovanim kursevima engleskog jezika, na pripremi polaznika za polaganje Kembridž ispita kako iz opšteg engleskog jezika tako i pravnog engleskog, na obuci profesora, upravljanju obrazovnim procesom i razvijanjem materijala za korišćenje u nastavi.

Retko je pronaći predavača kao što je ona i ponosni smo da je član našeg tima jer su u njoj spojene dve velike oblasti kao što su engleski jezik i englesko pravo. Zbog svega toga možete biti uvereni da ćete biti u sigurnim rukama ako se odlučite za kurseve jezika ili jezičke konsultacije koje organizuje Owen Owen.

Pravne oblasti za koje vam Veska takođe može pružiti jezičku podršku su:

Law of Contract, Criminal Law, Common Law Reasoning and Institutions, Land Law, Company Law, EU Law, Law of Tort, Law of Trusts, Public Law, International Public Law, International Protection of Human Rights, Intellectual property, Telecommunications law, Information Technology law, Protection of Personal Data, Arbitration and Settlement of International Disputes.

 

Da biste nas kontaktirali u vezi kursa popunite upitnik

Copyright © 2007-2021 Owen Owen d.o.o. Sva prava zadržana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte ovde.

Razumem