Šta Owen Owen polaznici kažu o nastavi i kursevima

Napokon sam se oslobodio, govorim engleski bez ustezanja. Definitivno najbolji. SM

 

Ovo je odličan kurs, kao i Džejms. Moj engleski je mnogo bolji i koristim ga na poslu efektnije nego ranije. Hvala vam! Sasha S. Opšti kurs

 

Džejms je nezamenljiv. Vrhunski je profesionalac. Učiti engleski jezik sa Džejmsom je divno iskustvo koje preporučujem svima. Bojana P. Opšti kurs

 

Sve u vezi ovog kursa je fantastično. Predavač je sjajan, s odličnim pristupom učenicima. To mi je izuzetno pomoglo, a koristiće mi još više i u budućnosti! Đorđe J. Opšti kurs

 

Kurs konverzacije je bio pun pogodak. Preporučujem ga u potpunosti. NV

 

Veoma sam zadovoljna programom. Časovi su efikasni i dobro organizovani. Nikada nisam upoznala tako fantastičnog predavača koji zna kako da učini svaki čas korisnim. Odlična energija, smisao za humor i elokvencija. Mislim da sam značajno poboljšala svoj engleski. Tatjana P. Opšti kurs

 

James je nezamenljiv. On je vrhunski profesionalac koji je uvek 100% prisutan, uvek pozitivan i vrlo kreativan i duhovit. Tokom nastave ne mogu da prestanem da se smejem i zbog toga uspevam da se setim svega što je važno. Engleski jezik sa Jamesom je divno iskustvo koje preporučujem svima. Znanje sa ovih časova engleskog jezika koristiću za rad i rekreaciju. Opšti kurs Bojana P.

 

Sve na ovom kursu je fantastično. Nastavnik je sjajan sa odličnim pristupom učenicima. To mi je izuzetno pomoglo, a još više u budućnosti! Đorđe J. Opšti kurs

 

Ovo je odličan kurs, kao i James. Moj engleski je mnogo bolji i mogu ga koristiti na poslu bolje nego ranije. Hvala vam! Sasha S. Opšti kurs

 

Visoko konstruktivan. Naučio sam mnogo toga uz mnoge zanimljive elemente i humor. Mnogo mi je pomoglo što se tiče posla i svih zahteva na engleskom jeziku koje nosi sa sobom. R. Opšti kurs

 

Izuzetno zanimljivo - i kurs i nastavnik. Zahvaljujući ovom kursu poboljšao sam engleski jezik. Naučio sam nove reči, gramatiku i proširio rečnik. Ovaj kurs mi je pomogao kako na poslu, tako i u privatnom životu. Aleksandar Opšti kurs

 

Odličan. Mislim da je razgovorni deo bio najvažniji. Džejms je bio odličan, kao i uvek. Osećam da ću imati veće samopouzdanje kada govorim engleski. Opšti kurs Ivana

 

Zaista sam uživala u ovom kursu. Učitelj, James, je sjajan i ima odličan smisao za humor. Razgovori su bili veoma zanimljivi i bili su osnova za razmišljanje. Celo iskustvo je bilo divno. Ako želite da naučite engleski jezik ili proširite svoj rečnik, ovo bi bio moj prvi izbor. Zaista mi je pomoglo da se izrazim i naučila sam nove fraze. Radujem se daljim kursevima sledeće godine. Martina L.

 

Dinamično, zabavno, zaista sam uživala! Stekla sam slobodu da govorim, bez obzira na greške, a zadaci na kojima smo radili bili su odlične smernice za buduće studije. Ana B.

 

Oven kurs je sjajno i produktivno iskustvo. Sve pohvale predavaču. Znam da će mi ovaj kurs pomoći na poslu. Aleksandar Ž.

 

Časovi su bili odlični. Kao i predavači koji je govorio kako bismo mogli da razumemo. Sada mi je lakše da govorim na engleskom, ali još uvek moram puno toga da naučim. Slobodan M.

 

Opušten, zanimljiv kurs gde sam naučio da se izrazim u različitim situacijama. Kurs mi je pomogao da poboljšam svoje izražavanje, pomogao sam rečniku kao i gramatici. Antonio M.

 

Kurs je bio kreativan, zabavan i zanimljiv. Sada sam motivisana da naučim mnogo više; više reči; više prideva. Osećam se mnogo slobodnije kad treba da govorim. Otvorenija sam i imam više samopouzdanja za razgovor na engleskom. Mina A.

 

Mislim da je kurs veoma koristan i zanimljiv. Predavač je opušten i zanimljiv. Pomogao mi je da se opustim kad sa strancima razgovaram na engleskom. Katarina M.

 

Odličan trening za svakoga ko ne govori engleski svaki dan. Zanimljive teme za razgovor i odličan nastavnik. N.R.

 

Letnji kurs konverzacije bio je odličan. U veoma prijatnoj atmosferi, izvrsni nastavnici, vežbanje konverzacijeje zaista bilo uživanje, odlična profesionalnost. Sve preporuke. N.V.

 

Prezadovoljan sam konverzacijskimkursem koji sam pohađao, jer sam u vrlo kratkom periodu od pet dana uspeo da probijem barijeru kada je reč o razgovoru i diskusiji sa drugim polaznicima. Teme su bile zaista zanimljive i smatrao sam ih korisnim i relevantnim u svakodnevnom životu, opravdao sam moja očekivanja, kao i nastavnici za koje imam samo reči hvale. M.P.

 

Napokon sam se oslobodio i počeo da pričam! Nastavnici znaju kako da vas opuste i nadahnu vas da koristite sav rečnik koji imate. Definitivno najbolji. S.M.

 

IELTS priprema

Naučila sam kako da se tačnije služim engleskim jezikom, a zahvaljujući vrlo, vrlo dobrom nastavniku, značajno sam poboljšala svoj engleski jezik. Takođe, naučila sam kako da se izrazim, tečno govorim i pišem bolje eseje i poboljšala sam svoj rečnik. Uspešno sam položila IELTS ispit i dobila potrebnu ocenu nakon samo dva meseca pripreme. Bila sam opuštena jer sam znala da sam „u pravim rukama“. Svaki čas je bio zanimljiv na svoj način, a svaki dan sam naučila nešto novo i važno za IELTS ispit. Svima bih preporučila da idu u Oven jer su vredni, spremni da pomognu, daju lične savete i, što je najvažnije, izuzetno su profesionalni. Nikada neću zaboraviti činjenicu da su oni odgovorni za sve velike mogućnosti koje sada imam. K.M.

 

Zahvaljujući ovom kursu stekla sam više samopouzdanja u poznavanju engleskog jezika, kao i organizacionih veština neophodnih za uspešne rezultate na IELTS ispitu. Dobila sam sjajne smernice kada su u pitanju stvari koje ispitivači zaista vole da vide u radu svojih kandidata, ali, takođe, i stvari koje svakako treba izbegavati na ispitu, poput potencijalnih zamki i najčešćih grešaka koje ljudi prave. Svaki put kad bih išla na čas, osećala sam se ohrabreno i nadahnuto da radim još više i bolje nego prošli put. Meni lično časovi čine da neki delovi ispita, poput pisanja eseja, izgledaju manje zastrašujuće, a kasnije sam se osećala kao da stvari držim pod kontrolom. Milana

 

Veoma sam zadovoljan nastavom na ovom kursu. Časovi su se odvijali po rasporedu bez izuzetka, što treba pohvaliti. Pohađao sam kurs C1, a zatim IELTS pripremu tokom godinu dana i znatno sam napredovao. Uz pomoć ovog kursa uspeo sam da savladam sve poteškoće koje sam ranije imao, tako da sada bez problema mogu da komuniciram sa stranim govornicima i da pohađam seminare engleskog jezika i studije u inostranstvu. D.O.

 

Uživao sam na IELTS kursu. S obzirom da imam izuzetno užurban raspored, mislim da je bilo vrlo korisno proći kroz mnoštvo nastavnog materijala u opuštenoj atmosferi zajedno sa pouzdanim i predanim nastavnikom. Tokom kursa istaknute su i revidirane važne gramatičke i jezičke jedinice, što bi, inače, bilo veoma teško razumeti nekome čiji maternji jezik nije engleski. Hvala ti Oven!

 

Činjenica da sam pohađala ovaj kurs mi je mnogo pomogla. Ne samo da sam naučila i popravila svoju gramatiku i rečnik, već sam stekla i znanje neophodno za izbegavanje mogućih zamki kao i grešaka koje se obično prave na IELTS ispitu. Časovi su bili izuzetno energični, vrlo produktivni i nikada nismo prošli bez onog sjajnog osećaja da smo na korak do konačnog cilja. D.M.

 

Kurs je bio kratak, ali je jasno pokazao šta nas čeka na IELTS testu. Učitelj je bio dobro upoznat sa materijalima. Kurs mi je definitivno pomogao i pokazao mi sve oblasti na kojima je trebalo raditi kako bih postigao najbolji mogući rezultat na testu. Nebojša

 

 

Legal English

Nastavnici su predani, kompetentni, neverovatni - kao da radite i sedite sa njima u Londonu!
Časovi su toliko dobro organizovani da smo se petkom popodne, posle posla, posle kursa osećali odmornije i raspoloženije nego pre njega! Neverovatan kurs - zanimljiv i koristan.
Sve što smo naučili tokom kursa sa Ovenom apsolutno je primenljivo u praksi u našem svakodnevnom radu. Sada je mnogo bolje raditi sa našim britanskim i američkim kolegama - a mi smo jači, sa više znanja i samopouzdanja.
Ne propustite ovaj kurs ako ste međunarodno orijentisani pravnik - on vam otvara i engleski jezik i horizonte! Već smo poslali nekoliko kolega Ovenu Ovenu na ovaj kurs, jer je jednostavno odličan. Ljubica Tomić

 

Kao pravnik smatram da je odluka koju sam doneo za izbor kursa bila ispravna, s obzirom na to da sam stekao praktično i teorijsko znanje koje će biti vrlo korisno u radu sa međunarodnim kolegama. Nepotrebno je reći da sam poboljšao svoje samopouzdanje u korišćenju engleskog jezika i da je napredak očigledan.
Veliku zahvalnost dugujem Ovenovom timu na izuzetnom pristupu i pomoći tokom kursa, a njihova izvrsna priprema za svaki čas sigurno je doprinela polaganju ispita kao da je to samo formalnost. PG

 

Nastavnici su veoma posvećeni, sa originalnim i ličnim pristupom svakom učeniku, što posebno znači ispravljanje, dodavanje i sugerisanje na individualnom nivou. Izuzetno prijatna i zanimljiva atmosfera tokom nastave čini da sa nestrpljenjem iščekujete sledeći.
Kurs je održan profesionalno, odgovorno, sa ličnom posvećenošću koja nijednog učenika ne ostavlja pasivnim, već ih naprotiv nadahnjuje i pruža mu poverenje u pisanu i usmenu komunikaciju na engleskom jeziku. Lično bih želeo da istaknem savršeni smisao za humor karakterističan za engleski jezik, kroz koji usvajate autentičnu komunikaciju sa stranim partnerima i kroz koji često postižete više kada se izražavate.
Toplo preporučujem ovaj kurs, kao i nastavnike, koji svojim individualnim pristupom značajno podižu nivo komunikacije u poređenju sa stvarnim radnim potrebama svakog učenika. MJ

Copyright © 2007-2021 Owen Owen d.o.o. Sva prava zadržana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte ovde.

Razumem