Šta naši polaznici kažu o nama


Veoma sam zadovoljna časovima koje sam imala sa Jamesom u cilju pripreme za intervju na engleskom jeziku. Pored saveta u vezi upotrebe jezika, imala sam priliku da kroz duhovitu, interesantnu i konstruktivnu saradnju, naučim i veštine javnog nastupa i predstavljanja.

Časove koje sam imala u Owen Owen školi su mi pomogli ne samo da unapredim nivo engleskog jezika, već sam kroz njih stekla i veštine koje ću moći da koristim i u drugim životnim poljima, kao što su retorika i javni nastup.

M.P.

Priprema za CPE ispit i celokupan Proficiency kurs su odlično organizovani i omogućili su mi da znatno poboljšam svoje jezičke veštine. Pored toga što je maksimalno profesionalan i izvor neiscrpnog znanja, profesor James Owen je i veoma harizmatičan i duhovit, što omogućava polaznicima da sa lakoćom dostignu proficiency nivo. Kvalitet nastave i profesora su na vrhunskom nivou, čime je ovaj kurs ne samo ispunio nego i prevazišao sva moja očekivanja.

Proficiency kurs sam započela da bih polagala CPE ispit i nadam se da ću postići željeni rezultat. Pored toga, smatram da sam značajno proširila vokabular i veliki deo pasivnog znanja pretvorila u aktivno.

M.J.

Kurs je dinamičan, inovativan i koristan. Predavač je stručan, iskusan, posvećen i pruža podršku u savlađivanju materije. Odnos sa klijentima je pohvalan.

Kurs mi je pomogao da se upoznam sa strukturom IELTS testa i prepoznam tipična "mesta za saplitanje". Što je značajnije, kurs pruža strategije adekvatnog pristupanja zadacima i izazovnim aspektima IELTS-a i podstiče samopouzdanje pri izlasku na ispit.

G.V.

Ovo je odličan kurs, kao što je i gospodin Džejms. Nadam se da ću položiti ispit. Dragi gospodine Džejms, nadam se da ćete pomisliti na ovo kada budete pregledali testove.

Moj engleski je mnogo bolji i mogu da radim bolje nego pre. Hvala vam!
Saša S. - Opšti kurs

Veoma konstruktivno. Učenje mnogo toga uz pregršt zanimljivosti i humora.
Mnogo mi je pomogao kada su u pitanju moj posao i sve obaveze na engleskom jeziku koje on nosi sa sobom.
R - Opšti kurs

Veoma sam zadovoljna ovim programom. Časovi su efektivni i dobro organizovani. Nikada pre nisam upoznala tako fantastičnog profesora koji svaki čas ume da učini korisnim. Odlična energija, smisao za humor i elokventnost.
Mislim das sam znatno poboljšala svoj engleski.
Tatjana P. - Opšti kurs

Sve što je vezano za ovaj kurs je fantastično. Profesor je briljantan, sa odličnim pristupom učenicima. Puno mi je pomogao i pomoćiće mi još više!
Đorđe J. - Opšti kurs

Jako zanimljivi, i kurs i predavač.
Zahvaljujući tome što sam pohađao ovaj kurs unapredio sam svoj engleski. Naučio sam nove reči, gramatička pravila i proširio svoj vokabular. Ovaj kurs mi je pomogao, kako na poslu, tako i u životu.
Aleksandar - Opšti kurs

Bilo je odlično. Mislim da je konverzacijski deo najvažniji. Džejms je bio odličan, kao i uvek.
Mislim da cu imati više samopouzdanja kada budem pričala engleski.
Ivana - Opšti kurs

Svi predavači su dobri, ali Džejms je nezamenljiv. On je odličan profesionalac koji je uvek sto postotno prisutan, uvek dobro raspoložen i veoma kreativan i duhovit. Tokom časa ne mogu da prestanem da se smejem i upravo zahvaljujući tome uspem da zapamtim sve što je bitno. Engleski sa Džejmsom je jedno predivno iskustvo koje preporučujem svima.
Koristiću svoje znanje iz engleskog za posao i uživanje.
Bojana P. - Opšti kurs

Kurs je kratak ali jasno pokazuje šta nas čeka na IELTS testu. Profesor jako dobro poznaje materiju, najverovatnije je poreklom iz Engleske.
Kurs mi je svakako pomogao, i ukazao na sve aspekte koje treba da popravim kako bih dobio što bolju ocenu na testu.

Nebojša - IELTS priprema

Veomo sam zadovoljna školom i načinom predavanja profesora. Časovi se održavaju u zakazanom vremenu, bez neopravdanih odlaganja, što je za svaku pohvalu.
Za godinu dana, koliko pohađam kurs, dosta sam napredovala. Pohađala sam C1 kurs kao i pripremu za IELTS. Uz pomoć kursa uspela sam da savladam sve što mi je prethodno zadavalo muke, i zahvaljujući kursu bez problema mogu da se sporazumem sa strancima, da pohađam seminare na engleskom, a ubrzo i studije u inostranstvu.

Milana - IELTS priprema

Uživala sam u ovom kursu. Profesor (Džejms) je jako fin I ima odličan smisao za humor. Razgovori su bili jako zanimljivi i terali su pojedinca na razmišljanje. Čitavo iskustvo je bilo divno. Ukoliko neko želi da nauči engleski ili da proširi svoj rečnik, ova škola je moja prva preporuka.
Jako mi je pomogao sa izražavanjem, i naučila sam neke nove fraze. Radujem se budućim kursevima sledeće godine.
Martina L. - Konverzacijski kurs

Dinamičan, zabavan; zaista sam uživala!
Oslobodila sam se da razgovaram bez obzira na greške, a vežbe koje smo radili su odlične smernice za dalje učenje.
Ana B. - Konverzacijski kurs

Izuzetno mi je drago što sam našao školu “Owen Owen”. Profesor je jako dobar; ima visok nivo znanja i jako je prijatno raditi sa njim.
“Owen Owen” mi pomaže da usvojim znanje i da se osećam kao građanin Velike Britanije. Bio bih srećan da ponovo prisustvujem ovakvim kursevima.
Bohdan K. - Konverzacijski kurs

Kurs u školi “Owen Owen” predstavlja lepo i korisno iskustvo. Sve najbolje o profesoru.
Definitivno mislim da će mi ovaj kurs pomoći u poslu.
Aleksandar Ž. - Konverzacijski kurs

Časovi su jako dobri. Profesor takođe, i priča razumljivo.
Sada mi je malo lakše da pričam na engleskom, ali i dalje moram toliko toga da naučim.
Slobodan M. - Konverzacijski kurs

Opuštajući, zanimljiv kurs na kome sam mogao da naučim kako da se izrazim u određenoj situaciji.
Kurs je poboljšao moje izražavanje, vokabular, kao i gramatiku.
Antonio M. - Konverzacijski kurs

Kurs je bio kreativan, zabavan i zanimljiv.
Sada imam želju da naučim mnogo više; više reči, više prideva. Osećam se mnogo slobodnijom kada treba da pričam; otvorenija sam i imam više samopouzdanja kada je u pitanju pričanje engleskog jezika.
Mina A. - Konverzacijski kurs

Mislim da je kurs vrlo koristan i interesantan. Profesor je opušten i zanimljiv.
Pomogao mi je da se opustim kada pričam sa nepoznatim ljudima na engleskom.
Katarina M. - Konverzacijski kurs

Odlična vežba za svakoga ko ne priča engleski jezik svakoga dana. Zanimljive teme za razgovor i odličan profesor :-)

N.R.

Letnji konverzacijski kurs je bio pun pogodak. U prijatnoj atmosferi, uz odlične profesore i novo društvo, vežbanje konverzacije je bio čist užitak.
Škola se odnosi profesionalno prema učenicima i uvek izlazi u susret.
Sve preporuke

N.V.

Vrlo sam zadovoljna konverzacijskim kursom koji sam pohađala iz razloga što sam za vrlo kratak period od 5 dana uspela da probijem barijeru u pričanju i diskusiji sa drugim članovima. Teme su bile vrlo interesantne i smatram da su korisne i mogu se upražnjavati u svakodnevnom životu. Škola je sve u svemu ispunila sva moja očekivanja, kao i profesori o kojima imam samo reči hvale.

M.P.

Jedina škola sa izvornim govornicima engleskog.
Konačno sam se oslobodio i propričao!
Profesori znaju kako da vas opuste i kako da vas inspirišu da koristite sav fond reči koje imate.
Definitivno najbolja škola u gradu.

S.M.

   

Copyright © 2007-2020 Owen Owen d.o.o. Sva prava zadržana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte ovde.
Razumem