LETNJI KURSEVI 2018.

Owen Owen i ovog leta organizuje intenzivne konverzacijske kurseve engleskog jezika sa izvornim govornikom. Prednost letnjih intenzivnih kurseva je mogućnost da u kratkom vremenskom roku obnovite, proširite ili usavršite svoje znanje engleskog jezika. Ako planirate da leto ili deo leta provedete u Beogradu zašto da ne iskoristite priliku da poboljšate i razvijete vaše konverzacijske jezičke veštine i povećate fond reči kroz naše konverzacijske intenzivne kurseve.

Kursevi će se aktivirati po upisu tri polaznika. Svi časovi će se održavati u prostorijama u Kosovskoj 17/I u centru Beograda.

Iskoristite šansu da komunicirate na engleskom sa obrazovanim izvornim govornikom i poboljšate vaše praktične jezičke veštine i postanete sigurniji govornik. Letnji zabavni konverzacijski kurs sa novim početkom u junu, julu i avgustu ovog leta. Na kursu možete da razvijete komunikativne sposobnosti na engleskom, leksičku kompetenciju, usavršite razumevanje i savladate "funkcionalan" jezik kako bi bolje kontrolisali različite situacije u kojima je potrebna spontana komunikacija. Teme koje se obrađuju zavise od nivoa i uzrasta polaznika kao i njihovih interesovanja. Na početku kursa predavači se upoznaju sa polaznicima kako bi se predložili stimulativni i efikasni sadržaji. Časovi su dinamični i interesantni i učenici se ohrabruju da učestvuju na kolaborativan način u aktivnostima u paru, grupi ili pojedinačno npr. simulacije, diskusije u grupi, rešavanje problema i dr. preko tema kao što su: putovanja, šoping, zabava, muzika, filmovi, knjige, internet, hrana.

Kurs:
Intenzivni konverzacijski – CONVERSATION SUMMER
Intenzitet:
Pet puta nedeljno po 60 minuta
Trajanje:
pet dana
Dani:
Ponedeljak/Utorak/Sreda/Četvrtak/Petak
Termin:
biće naknadno odredjen
Kalendar početka kurseva:

11. juna; 18. juna; 25.juna; 2.jula; 23.jula; 13.avgusta i 27.avgusta. Ograničen broj mesta.

Cena: RSD 5000

Ne propustite ovu priliku da svoje znanje engleskog jezika dodatno razvijete i unapredite!

   

Kategorije kurseva

OwenOwen na Facebook-u

Copyright © 2007-2016 Owen Owen d.o.o. Sva prava zadržana.