Utisci polaznika

Novembar 2015

TSG Advokatska kancelarija TSG TOMIĆ SINDJELIĆ GROZA

Predavači su predani, kompetentni, sjajni – kao da radite i sedite sa njima u Londonu! :)

Predavanja su toliko dobro organizovana, da smo petkom popodne i nakon posla bili odmorniji i raspoloženiji nakon ILEC kursa nego pre njega! Sjajan kurs – zanimljiv i koristan.

Sve što smo naučili na ILEC-u u Owen Owen školi je apsolutno praktično primenljivo u našem svakodnevnom radu. Naš nastup pred britanskim i US kolegama je sada mnogo bolji – a mi smo jači, imamo više znanja i pouzdanja.

Neizostavno ići na ovaj kurs ukoliko ste pravnik internacionalne orijentacije – otvara i engleski jezik i vidike! Već smo nekoliko kolega „poslali“ u Owen Owen na ovaj kurs, jer je jednostavno sjajan.

Ljubica Tomić - Managing Partner

Kao advokat, mislim da je odluka da izaberem ILEC kurs bila pun pogodak u smislu da sam stekao praktična i teorijska znanja koja će mi biti od velike koristi u radu sa internacionalnim kolegama. O povećanju osećaja sigurnosti u upotrebi engleskog jezika suvišno je govoriti, s obzirom da je napredan, evidentan i očigledan.

Puno zahvalnosti dugujem Owen Owen timu na izuzetnom pristupu i pomoći tokom kursa, njihova odlična pripremljenost na svakom času je sigurno doprinela da polaganje ispita bude samo puka formalnost.

PG

Predavači su jako posvećeni sa originalnim i ličnim pristupom svakom polazniku, što naročito podrazumeva korekcije, dopune i sugestije na individualnom nivou. Izuzetno prijatna i zanimljiva atmosfera na času čini da se željno iščekuje svaki sledeći čas.

Kurs je održan profesionalno, odgovorno, sa ličnim zalaganjem koje polaznika ne ostavlja pasivnim, već naprotiv, inspiriše i daje samopouzdanje u komunikaciji i pismenoj i verbalnoj na engleskom jeziku. Lično bih želeo i da istaknem i perfektan smisao za humor karakterističan engleskom jeziku, kroz koji se usvaja autentična komunikacija sa stranim partnerima, kroz koju se često više i bolje postiže u izražavanju.
Toplo preporučujem ILEC kurs, kao i predavače, koji svojim individualnim pristupom značajno podižu nivo komunikacije u odnosu na konkretne potrebe posla svakog polaznika.

MJ

   

Kategorije kurseva

OwenOwen na Facebook-u

Copyright © 2007-2020 Owen Owen d.o.o. Sva prava zadržana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte ovde.
Razumem