Kurs engleskog za odrasle -Viši srednji /Upper Intermediate/

Ovaj kurs obezbeđuje veoma značajan prelaz ka višem nivou u tečnoj upotrebi jezika. Struktura se detaljno ispituje kroz širi kontekst aktivne komunikacije, a stilovi i konteksti jezika se razvijaju kroz stimulativne zadatke, npr. svakodnevne društvene situacije i formalni/neformalni jezik koji one zahtevaju.

Trajanje :
Viši srednji 1 - 12 nedelja, 24 časa (2 x 60 min nedeljno)
Viši srednji 2 - 12 nedelja, 24 časa (2 x 60 min nedeljno)

Komentari naših polaznika

Ovo je odličan kurs, kao što je i gospodin Džejms. Nadam se da ću položiti ispit. Dragi gospodine Džejms, nadam se da ćete pomisliti na ovo kada budete pregledali testove.
Moj engleski je mnogo bolji i mogu da radim bolje nego pre. Hvala vam!
Saša S. - Opšti kurs

Veoma konstruktivno. Učenje mnogo toga uz pregršt zanimljivosti i humora.
Mnogo mi je pomogao kada su u pitanju moj posao i sve obaveze na engleskom jeziku koje on nosi sa sobom.
R - Opšti kurs

Veoma sam zadovoljna ovim programom. Časovi su efektivni i dobro organizovani. Nikada pre nisam upoznala tako fantastičnog profesora koji svaki čas ume da učini korisnim. Odlična energija, smisao za humor i elokventnost.
Mislim das sam znatno poboljšala svoj engleski.
Tatjana P. - Opšti kurs

Sve što je vezano za ovaj kurs je fantastično. Profesor je briljantan, sa odličnim pristupom učenicima. Puno mi je pomogao i pomoćiće mi još više!
Đorđe J. - Opšti kurs

Jako zanimljivi, i kurs i predavač.
Zahvaljujući tome što sam pohađao ovaj kurs unapredio sam svoj engleski. Naučio sam nove reči, gramatička pravila i proširio svoj vokabular. Ovaj kurs mi je pomogao, kako na poslu, tako i u životu.
Aleksandar - Opšti kurs

Bilo je odlično. Mislim da je konverzacijski deo najvažniji. Džejms je bio odličan, kao i uvek.
Mislim da cu imati više samopouzdanja kada budem pričala engleski.
Ivana - Opšti kurs

Svi predavači su dobri, ali Džejms je nezamenljiv. On je odličan profesionalac koji je uvek sto postotno prisutan, uvek dobro raspoložen i veoma kreativan i duhovit. Tokom časa ne mogu da prestanem da se smejem i upravo zahvaljujući tome uspem da zapamtim sve što je bitno. Engleski sa Džejmsom je jedno predivno iskustvo koje preporučujem svima.
Koristiću svoje znanje iz engleskog za posao i uživanje.
Bojana P. - Opšti kurs

   

Kategorije kurseva

OwenOwen na Facebook-u

Copyright © 2007-2020 Owen Owen d.o.o. Sva prava zadržana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte ovde.
Razumem