Šta kažu naši polaznicio pripremi za IELTS

Priprema za IELTS ispit

G.V.

Kurs je dinamičan, inovativan i koristan. Predavač je stručan, iskusan, posvećen i pruža podršku u savlađivanju materije. Odnos sa klijentima je pohvalan.

Kurs mi je pomogao da se upoznam sa strukturom IELTS testa i prepoznam tipična "mesta za saplitanje". Što je značajnije, kurs pruža strategije adekvatnog pristupanja zadacima i izazovnim aspektima IELTS-a i podstiče samopouzdanje pri izlasku na ispit.

M.Š.

Opinion
Smatram da mi je kurs pomogao u velikoj meri I da bi bez njega moja ocena na IELTS testu bila minimalno za 1.0 manja.

How – help
Kurs mi je pomogao da poboljšam pisanje eseja i da obogatim rečnik, kao i pri čitanju tekstova i uočavanju bitnih stvari.

S.M.
Kurs pripreme za IELTS mi je pomogao da unapredim sva četiri segmenta: speaking, listening, writing i reading. Najviše sam napredovao u writing-u, naučio sam kako da efektivno izrazim svoje mišljenje i upotrebim kompleksnije reči, koje će mi na testu doneti više poena.

I.S.
Veoma sam zadovoljan kursom. Časovi su zanimljivi, ne zamaraju, a u isto vreme veoma profesionalni i korisni. Nivo kojim se predavač služi jezikom je nesvakidašnji. Što je najbitnije predavač ume da prenese znanje.
Kurs mi je veoma pomogao. Osećam samopouzdanje pred sutrašnji test i očekujem dobre i očekujem dobre rezultate.

Nebojša - IELTS priprema
Kurs je kratak ali jasno pokazuje šta nas čeka na IELTS testu. Profesor jako dobro poznaje materiju, najverovatnije je poreklom iz Engleske.
Kurs mi je svakako pomogao, i ukazao na sve aspekte koje treba da popravim kako bih dobio što bolju ocenu na testu.

Milana - IELTS priprema
Veomo sam zadovoljna školom i načinom predavanja profesora. Časovi se održavaju u zakazanom vremenu, bez neopravdanih odlaganja, što je za svaku pohvalu.
a godinu dana, koliko pohađam kurs, dosta sam napredovala. Pohađala sam C1 kurs kao i pripremu za IELTS. Uz pomoć kursa uspela sam da savladam sve što mi je prethodno zadavalo muke, i zahvaljujući kursu bez problema mogu da se sporazumem sa strancima, da pohađam seminare na engleskom, a ubrzo i studije u inostranstvu.

K.M.
Zahvaljujući ovom kursu, stekla sam veće samopouzdanje u poznavanju engleskog jezika, kao i organizacione sposobnosti potrebne za uspešno polaganje IELTS ispita. Pružene su mi odlične smernice koje se tiču stvari koje ispitivači zaista vole da vide u radu kandidata, ali, takođe, i stvari koje, definitivno, treba da izbegavam na ispitu, kao što su moguće zamke i najčešće greške koje ljudi prave.

A.S.
Veoma sam uživala u svom IELTS kursu. Budući da imam izuzetno popunjen raspored, smatram da je bilo vrlo korisno da se pređe obiman nastavni materijal u opuštenoj atmosferi sa pouzdanim i posvećenim predavačem.
Kroz kurs, kao i simulaciju ispita na samom kraju kursa, istaknute su i revidirane važne gramatičke i jezičke jedinice koje bi, inače, bile teške za razumevanje nekome kome engleski nije maternji jezik.
Hvala vam, Ow&Ow!

D.M.
Mnogo mi je pomoglo što sam pohađao ovaj kurs. Ne samo da sam naučio i obnovio svoju gramatiku i vokabular, već sam, takođe, stekao znanje potrebno da bih izbegao moguće zamke, kao i greške koje se često prave pri IELTS ispitu.
Časovi su bili puni energije, veoma produktivni i nikada nismo napustili školu bez onog jakog osećaja da ste jedan korak bliži svom cilju.

A.S.
Naučio sam kako da preciznije koristim svoj engleski jezik i zahvaljujući veoma, veoma dobrom predavaču, unapredio sam svoj engleski na mnogo viši nivo. Takođe, naučio sam kako da se izražavam, govorim tečnije i kako da bolje pišem sastave i obogatio sam svoj vokabular. Zahvaljujući Owen Owen školi jezika, ljubaznom i prijatnom osoblju i posebno mojoj profesorki, uspešno sam položio IELTS ispit i dobio ocenu koja mi je bila potreba posle samo dva meseca pripreme.
Bio sam opušten jer sam znao da sam u ‘'pravim rukama''. Svaki čas je bio zanimljiv na svoj način i svaki dan sam naučio nešto novo i važno za moj IELTS ispit. Svima bih preporučio da idu u Owen Owen školu jezika zato što su oni vredni, spremni da pomognu, daju lične savete i, pre svega, izuzetno su profesionalni. Nikada neću zaboraviti vreme koje sam tamo proveo, znanje koje sam stekao, kao što nikada neću zaboraviti ni činjenicu da su oni ti koji su zaslužni za velike mogućnosti koje ja sada imam.

   

Kategorije kurseva

OwenOwen na Facebook-u

Copyright © 2007-2020 Owen Owen d.o.o. Sva prava zadržana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte ovde.
Razumem