Priprema za Kembridž
IELTS - International English Language Testing System


Rezultati naših polaznika

Priprema za IELTS ispit

Kurs je priprema za polaganje IELTS testa, koji sam pohađala u OWEN OWEN školi, odlično je organizovan. Trajanje kursa i sadržaj svakog časa je koncipiran tako da najefikasnije i kvalitetno pripremi polaznika i pomogne da ovlada svakim segmentom engleskog jezika uključujući pisanje, čitanje, razumevanje govornog jezika i konverzaciju. Po preporuci koleginice sam upisala kurs jezika u ovoj školi i svakome bih preporučila OWEN OWEN školu, naročito zbog fenomenalnog profesora Džejmsa koji svojim vedrim duhom i profesionalnošću vodi ovu školu.
Ovaj kurs će mi pomoći da osvojim dovoljan broj bodova na IELTS testu i zatim odem u Kanadu da radim i živim.
M. N.

Odličan pristup predavanjima, profesionalnost i temeljnost u radu. James je kvalitetan predavač i verujem da će svima pomoći u savladavanju IELTS tehnika.
Nadam se da će mi pomoći da što lakše položim IELTS i dobijem što veću ocenu.
A.B.

Kurs je jako specifičan i efikasan. Predavač je temeljan i lepo objašnjava. Definitivno bih preporučio svima.
Mislim da mi je pomogao da više i bolje, temeljnije savladam gradivo za IELTS.
P.V.

Izabrao sam školu po preporuci i svakako bih je i sam preporučio. Časovi su dinamični i zabavni. Predivno je slušati James-a, pošto je native speaker.
Verujem da će ovde naučeno biti presudno za uspeh na IELTS-u.

M.M.

Kurs je kratak ali jasno pokazuje šta nas čeka na IELTS testu. Profesor jako dobro poznaje materiju, najverovatnije je poreklom iz Engleske.
Kurs mi je svakako pomogao, i ukazao na sve aspekte koje treba da popravim kako bih dobio što bolju ocenu na testu.

Nebojša - IELTS priprema

Veomo sam zadovoljna školom i načinom predavanja profesora. Časovi se održavaju u zakazanom vremenu, bez neopravdanih odlaganja, što je za svaku pohvalu.
Za godinu dana, koliko pohađam kurs, dosta sam napredovala. Pohađala sam C1 kurs kao i pripremu za IELTS. Uz pomoć kursa uspela sam da savladam sve što mi je prethodno zadavalo muke, i zahvaljujući kursu bez problema mogu da se sporazumem sa strancima, da pohađam seminare na engleskom, a ubrzo i studije u inostranstvu.

Milana - IELTS priprema

K.M.
Zahvaljujući ovom kursu, stekla sam veće samopouzdanje u poznavnaju engleskog jezika, kao i organizacione sposobnosti potrebne za uspešno polaganje IELTS ispita. Pružene su mi odlične smernice koje se tiču stvari koje ispitivači zaista vole da vide u radu kandidata, ali, takođe, i stvari koje, definitivno, treba da izbegavam na ispitu, kao što su moguće zamke i najčešće greške koje ljudi prave.
Svaki put kada sam odlazila na čas, osećala sam se podstaknutijom i nadahnutijom da još više i bolje radim nego prethodni put. Za mene, lično, časovi su omogućili da neki delovi ispita, poput pisanja sastava, izgledaju manje strašno i kasnije sam osetila da držim sve pod kontrolom.

A.S.
Veoma sam uživala sam u svom IELTS kursu. Budući da imam izuzetno popunjen raspored, smatram da je bilo vrlo korisno da se pređe obiman nastavni materijal u opuštenoj atmosferi sa pouzdanim i posvećenim predavačem.
Kroz kurs, kao i simulaciju ispita na samom kraju kursa, istaknute su i revidirane važne gramatičke i jezičke jedinice koje bi, inače, bile teške za razumevanje nekome kome engleski nije maternji jezik.
Hvala vam, Ow&Ow!

D.M.
Mnogo mi je pomoglo što sam pohađao ovaj kurs. Ne samo da sam naučio i obnovio svoju gramatiku i vokabular, već sam, takođe, stekao znanje potrebno da bih izbegao moguće zamke, kao i greške koje se često prave pri IELTS ispitu.
Časovi su bili puni energije, veoma produktivni i nikada nismo napustili školu bez onog jakog osećaja da ste jedan korak bliži svom cilju.

A.S.
Naučio sam kako da preciznije koristim svoj engleski jezik i zahvaljujući veoma, veoma dobrom predavaču, unapredio sam svoj engleski na mnogo viši nivo. Takođe, naučio sam kako da se izražavam, govorim tečnije i kako da bolje pišem sastave i obogatio sam svoj vokabular. Zahvaljujući Owen Owen školi jezika, ljubaznom i prijatnom osoblju i posebno mojoj profesorki, uspešno sam položio IELTS ispit i dobio ocenu koja mi je bila potreba posle samo dva meseca pripreme.
Bio sam opušten jer sam znao da sam u ‘'pravim rukama''. Svaki čas je bio zanimljiv na svoj način i svaki dan sam naučio nešto novo i važno za moj IELTS ispit. Svima bih preporučio da idu u Owen Owen školu jezika zato što su oni vredni, spremni da pomognu, daju lične savete i, pre svega, izuzetno su profesionalni. Nikada neću zaboraviti vreme koje sam tamo proveo, znanje koje sam stekao, kao što nikada neću zaboraviti ni činjenicu da su oni ti koji su zaslužni za velike mogućnosti koje ja sada imam.

IELTS - International English Language Testing System

IELTS - ispit za one koje žele da studiraju ili rade u zemljama gde je engleski jezik komunikacije. Veliki broj organizacija širom sveta prihvata IELTS sertifikat za najrazličitije namene, kao što su imigracija, studiranje, zapošljavanje, stručno usavršavanje i učešće u programima obuke.

Polaganje IELTS testa će Vam otvoriti mnoge mogućnosti za međunarodnim obrazovanjem i zaposlenjem širom sveta. Naročito je veća potražnja od strane univerziteta i poslodavaca za kandidatima koji ostvare više ocenena testu.

IELTS test je adekvatno merilo znanja i garantuje da ste pokazali sposobnost komunikacije na engleskom jeziku kroz sve četiri jezičke veštine - razumevanje, čitanje, pisanje i govor, na način koji je relevantan u praktičnom smislu.

SVETSKA PRIZNATOST

Preko 8.000 institucija širom sveta, uključujući i 3.000 univerziteta u SAD-u, institucija i raznim programima obuke priznaju IELTS.

IELTS ima dva modula, tj. dve verzije ispita:

Akademska verzija (The Academic Module) je za one koji žele da studiranju na nekom univerzitetu u inostranstvu. Ispit utvrđuje da li je kandidat spreman da prati nastavu na osnovnim ili postdiplomskim studijama na engleskom jeziku. Skoro svi univerziteti u Velikoj Britaniji, Sjedinjenim Američkim državama I drugim zemljama zahtevaju od studenata koji dolaze iz drugih zemalja, uključujući I Srbiju, da poseduju IELTS sertifikat – akademski modul.

Opšta verzija (The General Training Module) je namenjen studentima koji žele da dovrše srednjoškolsko obrazovanje u zemlji engleskog govornog područja, zatim kandidatima koji učestvuju u programima obuke osoblja, kao i u svrhe imigracije u druge zemlje gde je engleski maternji jezik.

STRUKTURA TESTA

Test se sastoji iz četiri celine koje pokrivaju sve jezičke veštine: slušanje, čitanje, pisanje i razgovor.

IELTS JE DOSTUPAN

Za IELTS se možete brzo prijaviti – ispit se održava dva puta mesečno u Beogradu tokom cele godine. Više informacija u vezi sa datumima i cenama, možete pronaći na sajtu Britanskog Saveta, http://www.britishcouncil.org/sr/serbia-exams-ielts-exam-timetable.htm.

   

Kategorije kurseva

OwenOwen na Facebook-u

Copyright © 2007-2016 Owen Owen d.o.o. Sva prava zadržana.