Kursevi engleskog jezika za decu

Početni 1

Građenje osnove i rečnika svakodnevne komunikacije, veštine govora i slušanja engleskog jezika; engleska abeceda, čitanje i pisanje, razumevanje i kreiranje prostih rečenica na engleskom jeziku.

Trajanje: jedna školska godina, od septembra do juna, 72 časa.

 

Početni 2

Razvijanje rečnika svakodnevne komunikacije i leksičkih jedinica kroz čitanje, pisanje, slušanje i govor. Građenje osnove od prostih gramatičkih jedinica.

Trajanje: jedna školska godina, od septembra do juna, 72 časa.

 

Niži osnovni

Intenzivan razvoj i širenje aktivnog i pasivnog rečnika sa težištem na upotrebi jezika iz “svakodnevnog života”; kompleksnije gramatičke strukture, sa posebnim naglaskom na razvoj sposobnosti za razumevanje i komunikaciju.

Trajanje: jedna školska godina, od septembra do juna, 72 časa.

 

A2 Cambridge Assessment English

Owen Owen je Centar Za Pripremu Cambridge Ispita

Key English Test for Schools

Zašto je važno imati Cambridge sertifikat? Više >>>

 

Priremni kurs za polaganje Key English Test for Schools

Priprema za Kembridž sertifikate iz engleskog jezika.

 

Cambridge Assessment English Key English Test for Schools (KET) pokazuje da engleski jezik možete da koristite za komunikaciju u osnovnim svakodnevnim situacijama. Ispit vam daje znanje, veštine i samopouzdanje da biste nastavili da učite za ispite engleskog jezika na višem nivou.

Cambridge Assessment English Key English Test for Schools (KET) pokazuje da možete da:

  • razumete i koristite osnovne fraze i izraze na engleskom jeziku
  • razumete jednostavno napisan tekst na engleskom jeziku
  • se predstavite i odgovorite na osnovna pitanja o sebi
  • komunicirate na engelskom jeziku na osnovnom nivou

Ovaj kurs za pripremu ispita iz engleskog jezika razvija vaše veštine čitanja, pisanja, slušanja i govora u osnovnim kontekstima koji podrazumevaju druženje, putovanje, zaposlenje i učenje:

  • Čitanje - razvija se veština čitanja i razumevanja tekstova na engleskom jeziku kao što su brošure, novine, časopisi i natpisi
  • Pisanje - usmereno je prema veštini popunjavanja rubrika, obrazaca, svakodnevnih pisanih zadataka, kao što su beleške ili poruke; razvija upotrebu vokabulara i pravopisa
  • Slušanje - razvija veštinu razumevanja izjava na engleskom jeziku, razgovora, monologa i tekstova koji pružaju određene informacije
  • Govor - razvija interakciju u konverzaciji, postavljanje pitanja i davanje odgovora o ljudima, kao i izražavanje onoga što nam se sviđa ili ne sviđa

 

Ovim ispitom načinićete prvi korak na vašem putu za dobijanje kvalifikacija za engleski jezik - pogledajte donju tabelu.

 

Za detaljnije informacije molimo vas da pogledate Kembridž KET za škole Priručnik:

https://www.cambridgeenglish.org/Images/557750-a2-key-for-schools-information-for-candidates.pdf

Trajanje kursa: 96 časova po 60 minuta

Nivo A2

 

Da biste nas kontaktirali u vezi kursa popunite upitnik.

Copyright © 2007-2021 Owen Owen d.o.o. Sva prava zadržana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte ovde.

Razumem