Mi vas spremamo za budućnost

The Big 6 - Kurs poslovnog engleskog

 

Nije važno samo na koji način nešto reći u određenoj situaciji već šta reći.

Poznat kao The Big 6, ovaj kurs poslovnog engleskog pokriva osnovne veštine uz pomoć kojih funkcioniše poslovna komunikacija na engleskom jeziku širom sveta.

Ovaj brz i vrlo praktičan kurs poslovnog engleskog jezika će vam pomoći da razvijete veštine komunikacije koje su vam potrebne u poslovnom kontekstu.

Sa kompetencijom u 6 jezičkih oblasti/modula uklonićete poteškoće sa engleskim jezikom u svom radnom životu i olakšati obavljanje posla na engleskom jeziku. Posedovanje ovih veština takođe vam može otvoriti nove mogućnosti za posao.

Moduli:

1. Upoznavanje ljudi

Predstavljate sebe, svoju kompaniju i njene proizvode/usluge kako biste stvorili najbolje prve utiske i izgradili mostove do potencijalnih klijenata/partnera.

Posete kompaniji – vodjenje posetilaca, predstavljanje osoblja i razvijanje poverenja klijenta/partnera u to ko ste i čime se bavite.

 

2. Telefoniranje

Razvijaju se strategije i veštine za prevazilaženje poteškoća u davanju i dobijanju informacija telefonom . Učinite svoju interakciju efikasnom, jasnom i produktivnom, a istovremeno dobijate i na samopouzdanju.

 

3. Slanje e-pošte

Veliki deo vašeg svakodnevnog radnog vremena trošite na mejlove. Želimo da vam olakšamo tako što ćemo vas obučiti za brzo, efikasno i lakše pisanje e-pošte, ali i tako da ono što šaljete bude JASNO i ciljano!

 

4. Sastanci

Kako funkcioniše uspešan sastanak - od početka do kraja. Sastanak se deli na delove i naučićete tehnike na engleskom jeziku kako da najbolje iskoristite raspoloživo vreme. Nakon završetka ovog modula osećaćete se sigurnije sledeći put kada sednete sa klijentom/partnerom.

 

5. Poslovni izveštaji

Pisanje poslovnih izveštaja na engleskom može biti frustrirajuće i teško iskustvo. Ovaj modul vam obezbedjuje mapu koraka kako da napišete efikasan i jasan izveštaj - od početka do kraja. Izveštaj se deli na delove i učite tehnike i engleski jezik neophodan za uspešno popunjavanje izveštaja.

 

6. Prezentacije

Ovaj ključni segment uči vas da pokažete interesovanje za odredjenu temu, zadržite i razvijete pažnju publike, prenesete poruku jednostavno, ali efikasno, postignete i zadržite fokus i ostavite trajan utisak – bez strepnje!

 

Nakon ovih poslovnih časova engleskog jezika moći ćete odmah na poslu da primenite ono što ste naučili na ovom kursu!

  • Dostupni svi nivoi od B1 PreIntermediate
  • Uključeni materijali za kurs
  • Trajanje kursa: 20 časova od 60 minuta
  • Predavač izvorni govornik

 

Da biste nas kontaktirali u vezi kursa popunite upitnik

Copyright © 2007-2021 Owen Owen d.o.o. Sva prava zadržana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte ovde.

Razumem