Dugujem veliku zahvalnost stručnom timu na izuzetnom pristupu i pomoći tokom kursa, a njihova izvrsna priprema na svakom času doprinela je da polaganje ispita bude formalnost.
PG

Pripremni kursevi za polaganje Cambridge Assessment English Ispita - C2 Proficiency (CPE)

 

C2 Cambridge Assessment English

Owen Owen je Centar Za Pripremu Cambridge Ispita

 

Priremni kurs za polaganje Cambridge Assessment English Proficiency.

Priprema za Kembridž sertifikate iz engleskog jezika.

 

Cambridge Assessment English Proficiency (CPE) pokazuje da ste engleski jezik savladali na izuzetnom nivou. Dokazuje da možete da komunicirate tečno i sofisticirano na nivou visoko kvalifikovane osobe koja govori engleski jezik.

Položen ispit znači da imate nivo engleskog jezika koji je potreban za studiranje ili za rad u profesionalnom ili akademskom okruženju, na primer postdiplomskom ili doktorskom studijskom programu.

Cambridge Assessment English Proficiency (CPE) kvalifikacije pokazuju da možete da:

  • izučavate zahtevne teme na najvišem nivou, uključujući postdiplomske i doktorske programe
  • efikasno pregovarate u međunarodnom poslovnom okruženju na engleskom jeziku
  • razumete glavne ideje složenih delova pisanog teksta na engleskom jeziku
  • razgovarate o složenim ili osetljivim pitanjima, i sa sigurnošću se bavite teškim pitanjima na engleskom jeziku

Posedovanje veština na nivou CPE slično je znanju engleskog jezika koje ima obrazovana osoba, čiji je maternji jezik engleski. Očekuje se da će kandidati biti u stanju da savladaju gotovo svaku situaciju u kojoj se govori engleski jezik. Većina univerziteta i koledža u Velikoj Britaniji i drugim zemljama u svetu prihvataju CPE kao kvalifikaciju za upis na diplomske i postdiplomske studije na engleskom jeziku, a većina poslodavaca takođe priznaje ovaj sertifikat.

  • Govor - proverava vašu sposobnost da efikasno komunicirate u govornim situacijama na engleskom jeziku. Duži razgovor, diskusija o apstraktnim temama s izrazima širokog spektra, različitih nijansi značenja i mišljenja na engleskom jeziku
  • Pisanje - zahteva od vas da budete u stanju da napišete razne vrste teksta, kao što su eseji, izveštaji i kritike, kao i formalna pisma (npr. upiti, žalbe, zahtevi) na engleskom jeziku
  • Čitanje - pokazuje da možete da razumete širok spektar različitih vrsta tekstova na engleskom jeziku, kao što su beletristika i druga književna dela, časopisi, novine i priručnici.
  • Slušanje - razumevanje razgovora različitih vrsta, TV i radio programa, predstava i filmova, intervjua, konferencija, prezentacija, seminara, predavanja na engleskom jeziku

Ovaj ispit predstavlja poslednji korak na vašem putu za dobijanje kvalifikacija za engleski jezik

 

Molimo da pogledate Kembridž Proficiency Priručnik za detaljnije informacije:

https://www.cambridgeenglish.org/Images/608146-c2-proficiency-information-for-candidates-booklet.pdf

 

Trajanje kursa: 96 časova po 60 minuta

Nivo C2

Da biste nas kontaktirali u vezi kursa popunite upitnik

Copyright © 2007-2021 Owen Owen d.o.o. Sva prava zadržana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte ovde.

Razumem