Svima bih preporučio da idu u Owen Owen školu jezika zato što su oni vredni, spremni da pomognu, daju lične savete i, pre svega, izuzetno su profesionalni. Nikada neću zaboraviti vreme koje sam tamo proveo, znanje koje sam stekao, kao što nikada neću zaboraviti ni činjenicu da su oni ti koji su zaslužni za velike mogućnosti koje ja sada imam.
A.S. IELTS priprema

IELTS (International English Language Testing System)

 

Owen Owen je Centar Za Pripremu Cambridge Ispita

 

 

IELTS

IELTS priprema

IELTS je ispit iz engleskog jezika za one koji žele da studiraju ili rade u zemljama u kojima je engleski jezik zvanični jezik komunikacije. Koristi skalu od devet ocena za jasnu identifikaciju nivoa znanja.

Veliki broj organizacija širom sveta prihvata IELTS sertifikat u različite svrhe, kao što su imigracija, studije, zapošljavanje, stručno usavršavanje i učešće u programima obuke.

Polaganje IELTS testa otvoriće vam mnoge mogućnosti kada je reč o međunarodnom obrazovanju i zapošljavanju širom sveta.

IELTS test je jasan pokazatelj vašeg znanja engleskog jezika i može garantovati da su kandidati sa određenim ocenama pokazali sposobnost dovoljne komunikacije na engleskom jeziku kroz sve četiri jezičke veštine - čitanje, pisanje, slušanje i govor.

PRIZNATOST U SVETU

IELTS prihvata preko 10 000 organizacija u više od 140 zemalja

  • univerziteti, škole, fakulteti i organizacije za obuku
  • vladina odeljenja i imigracione vlasti
  • profesionalna i industrijska udruženja
  • multinacionalne kompanije i poslodavci

 

STRUKTURA TESTA

Postoje dve verzije IELTS ispita:

Academic verzija je za one koji žele da studiraju na univerzitetu u inostranstvu. Ispitom se utvrđuje da li je kandidat spreman da pohađa osnovne ili postdiplomske studije na engleskom jeziku. Mnogi univerziteti u Velikoj Britaniji, Sjedinjenim Državama i drugim zemljama zahtevaju da studenti koji dolaze iz drugih zemalja imaju IELTS sertifikat: Akademski modul.

General verzija je dizajnirana za studente koji žele da srednjoškolsko obrazovanje završe u zemlji u kojoj se govori engleski jezik, kao i za kandidate koji žele da učestvuju u programima obuke osoblja, rade ili emigriraju u druge zemlje, poput Australije , Kanade, Novog Zelanda i Velike Britanije, gde je engleski maternji jezik.

Test se sastoji od četiri dela koja pokrivaju sve jezičke veštine: slušanje, čitanje, pisanje i govor.

 

Za detaljnije informacije molimo vas da pogledate IELTS Priručnik:

https://www.ielts.org/-/media/publications/information-for-candidates/ielts-information-for-candidates-english-uk.ashx

Više informacija o datumima i naknadama možete naći na

https://www.britishcouncil.rs/en/exam/ielts/dates-fees-locations

 

Trajanje kursa: 20 časova po 60 minuta za kandidate

IELTS

Da biste nas kontaktirali u vezi kursa popunite upitnik

Copyright © 2007-2021 Owen Owen d.o.o. Sva prava zadržana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte ovde.

Razumem